Douchezitje voor een baby? Opla bad is dé oplossing!

Ben jij op zoek naar een oplossing om je baby op een comfortabele een douche of bad te kunnen geven? Er zijn verschillende zitjes die je kan kopen, maar deze zijn meestal niet zo comfortabel voor je kleine sloeber. De beste oplossing die we jou hiervoor kunnen geven is het aanschaffen van een baby Opla badje!

Wat is een baby Opla badje?

Simpel gezegd is dit een handig en comfortabel douchezitje die ervoor zorgt dat je kindje zelfstandig onder de douche of in bad kan zitten. Natuurlijk onder toezicht, maar je hoeft hem niet de hele tijd vast te houden. Het is voorzien van een ergonomische zitting, zodat je kindje helemaal goed zit. Hij of zij zal er zelf ook van kunnen genieten want het is als het ware een privé-zwembadje dat volledig kan gevuld worden. Zelfs als je geen bad hebt, kan hij zorgeloos genieten van het oplabadje dat gevuld is met water. Je kan deze makkelijk laten leeglopen door middel van een aftapsleutel. Je kan het ook gebruiken waar je maar wilt, aangezien het een compact badje is. In de tuin, douche, bad of zelfs in de woonkamer als je geen enkel moment wilt missen van je favoriete serie.

Past het jouw douchecabine?

Hier hoef je je geen zorgen over te maken. We hebben zorgvuldig over de afmetingen nagedacht, zodat het badje in elke standaard douchecabine zou passen. De afmetingen zijn in de lengte 41 cm, breedte 63 cm en hoogte 61 cm. Het is zeer stabiel en compact zodat je het zonder moeite kunt verplaatsen.

Voor wie is het bestemd?

Het Badje is geschikt voor baby’s/kindjes van 15-36 maanden. Het zitje kan maximum 25 kg aan. Natuurlijk is het nog altijd wel de bedoeling dat je kindje onder toezicht blijft.

Waar kan ik de opla badjes kopen?

Je kan deze online bestellen in onze webshop op Oplabadje.nl. Hier zal je een assortiment vinden aan opla badjes. Er bestaan er in verschillende kleuren. Zo heb je een opla badje antraciet, turqoise, wit en nog vele andere kleuren. Het opla badje antraciet is zeker een aanrader omdat deze kleur past in een moderne omgeving. We doen ook aan betaling achteraf met Klarna of je kan gewoon bestellen met iDEAL.