Een douchezitje is makkelijk en neemt weinig ruimte in.

Een ok baby douchezit is een ideale aanvulling voor het kleintje om op een leuke manier kennis te maken met het spelen met water, maar waar de veiligheid die voorop staat niet vergeten wordt. Het kinderbad-stoeltje is zo ontworpen dat het stabiliteit waarborgt, want alleen als ze slapen zijn ze rustig in de omgang. Je kunt een opla badje antraciet kopen om je baby heerlijk in te laten badderen, totdat hij oud genoeg is om over te stappen naar een bad voor volwassenen. Wij hebben in onze webshop op oplabadje.nl verschillende kleuren, vormen en uitvoering van deze leuke en handige babybadjes.

Ze zijn ergonomisch verantwoord.

De modellen zijn speciaal ontworpen, zodat ze voldoen aan de eisen voor de nog fragiele kleintjes. Ze zijn in de juiste vorm gebogen om een goede ondersteuning te bieden aan rug, armen en beentjes, zodat je je handen vrij kunt houden om ze lekker schoon te maken. Het voordeel van een ok baby douchezit is, ze staan stabiel op de vloer, zodat je rug niet overbelast wordt, omdat je niet voor over gebogen hangt als bij een normaal bad en dan ook nog eens je handen vol hebt aan je kind met wassen. En is de badkamer te koud voor de kleine, dan zet je het opla badje antraciet toch gewoon in de slaap- of woonkamer.

Kleven er gevaren aan douchezitje?

Aan een opla badje antraciet kleven geen gevaren! Het grootste gevaar ligt bij de ouders, door de robuuste en stabiele uitvoering wat het badje heeft, kan het ouders een vals gevoel van veiligheid geven. Hierdoor is de verleiding vaak groot om hun kindje even zonder toezicht achter te laten, om bijvoorbeeld even een handdoek te halen ‒ met mogelijk tragische gevolgen. Geef daarom je kind altijd de volledige aandacht. Kleintjes hebben nog geen benul van gevaar en willen graag de wereld verkennen.

Je peuter wassen.

Zoals je weet kunnen kleintjes, als je ze even hun gang laat gaan, zichzelf helemaal onder kliederen. Dit is een leeftijdsfase wat bestaat uit zelf proberen te eten, lekker in de tuin spelen en verkennen en als je even niet kijk zijn ze al aan het graven. Op zo’n moment als je naar je kind kijkt, zul je waarschijnlijk denken: ‘Er is geen twijfel mogelijk, ok baby douchezit tijd.’

Allereerst zijn de beginjaren van een peuter ook jaren waarin het lichaam en immuunsysteem volop in ontwikkeling is. Kleine kinderen komen in contact met virussen en ziektekiemen, het is ook de enige manier waarop het lichaam weerstand opbouwt. De meningen zijn verschillend over het baden en verzorgen van je peuter, de arts zal zeggen dat ze om de paar dagen moet baden, de ouderschaps- tijdschriften vinden dat het elke dag moet ‒ je ouders en vrienden zullen waarschijnlijk ook weer een andere mening hebben. Conclusie: Een douchezitje van oplabadje.nl, bezorgt je kind lichaamsverzorging wat het verdient.

X
× Stel je vraag via whatsapp