Handig douchezitje Opla

Het badderen van je baby is een speciaal moment tussen jou en je baby. Het is belangrijk om je baby in alle rust te kunnen baden en dat je zorgt voor zijn veiligheid en zijn welzijn. Het helemaal laten vollopen van je bad, speciaal voor de baby, kost onnodig water en tijd. Opla heeft daarom speciale babyzitjes gemaakt die veilig zijn en er voor zorgen dat je niet onnodig water verspilt. Meerdere formaten en kleuren zijn beschikbaar. Het Opla badje antraciet is mooi maar ook het babybadje roze is prachtig.

Op onze website vind je alle soorten modellen en kleuren. Het in bad doen van de baby is niet altijd gemakkelijk. Hier zijn enkele tips om het badderen tot een succes te maken.

Wanneer en hoe vaak moet ik mijn baby badderen?

Je kunt, als je dat wilt, je kind dagelijks een bad geven (vooral als hij dit moment bijzonder op prijs stelt). Maar elke 2 of 3 dagen is in principe voldoende. Want zolang de baby nog niet kan lopen, zweten peuters niet en worden ze heel weinig vies (behalve als het erg heet is of als ze bijvoorbeeld braken). Maak het gezicht en de handen van je baby zo snel mogelijk schoon (bijvoorbeeld na het eten); maak de baby goed schoon elke keer dat je de luier verschoont. Het beste is om het bad ‘s ochtends of’ s avonds te geven. Omdat dit vaak rustgevende eigenschappen geeft, kan het kiezen voor de late namiddag de spanningen en tranen van de avond (vaak bij zuigelingen) verlichten.

Handige douchezitjes

De douchezitjes van Opla zijn echte privé mini-zwembadjes. Deze badjes zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 12 maanden tot en met 36 maanden en geeft je kind de mogelijkheid om comfortabel en veilig in bad te zitten. De baby zal met dit badje voor het eerst kennismaken met water, op een zeer veilige manier. Dankzij de grote stabiliteit en de minimale afmeting van het Opla badje, kun je hem onder de douche of op de badkamervloer installeren. Tijdens zonnige dagen kun je hem ook in de tuin, op het balkon of onder de veranda installeren … Kortom, waar je maar wilt! Eén van de grootste voordelen van deze Opla badjes is het besparen van water en energie. Waarom zou je een heel bad vol laten lopen voor de kleine baby? Het oplaadbad is ideaal voor zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wat zijn de eigenschappen van het Opla babybadje?

Ons badje kan worden aangepast aan een traditionele douche of bad. Deze stoelvormige badkuip maakt ook gebruik buitenshuis mogelijk, zoals een echt klein zwembad. Met Opla is het veilig baden met gegarandeerde waterbesparing. De voordelen van het badje, naast de veiligheid en waterbesparing zijn:

  • Bruikbaar op alle vlakke oppervlakken
  • Snelle afvoer
  • Waterniveau-indicator

De technische kenmerken zijn:

  • Gebruik: van 15 tot 36 maanden
  • Afmetingen zitting: 60 x 61 cm
  • Max. aanbevolen gewicht: 25 kg

Zorg ervoor dat je het badje na elk gebruik goed droogt.

Of je nu een Opla badje antraciet, babybadje roze, blauw, groen of een andere kleur wenst; op onze website vind je het model die je het mooiste vindt. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet!