Multifunctineel babybadje

Het bekroonde opla badje biedt ouders een helpende hand tijdens het baden en is perfect voor steeds mobielere kleintjes van 15 tot 36 maanden. Deze unieke ondersteuningsstoel kan mooi geplaatst worden onder een douche of buiten als speelbadje. Met zijn anatomisch zitje en hoge rugleuning kan je je baby stevig op zijn plaats houden.

De was tip voor een +1 jarige

Veel mama’s zijn ervan overtuigd dat het badritueel best zo aangenaam mogelijk verloopt. Wanneer je baby zijn eerste badsetje is ontgroeid is het opla badje antraciet een ideale aankoop. Van zodra je kindje zit, kan je het water vullen tot de markeerlijn. Dat is ongeveer tot aan de oksel. De opla badje stop gebruik je om het water weg te laten lopen. Er zit een veiligheid op zodat je kleintje die niet kan opendraaien.

Dit zijn de meest voorkomende reviews:
– Het badje is perfect te plaatsen als je geen bad hebt.
– Te gebruiken vanaf 12 maanden max. 25 kg
– Kan ook als eerste zwembadje buiten verplaatst worden.
– Keuze uit heel veel kleurtjes
– Ideaal om op een speelse manier te leren genieten van water
– Opla badje stop

De afschroefdop laat het water snel aflopen zonder ophoping van vuil. Zo kan je wat warm water bijvoegen indien nodig. Het zou zonde zijn, moest je het opla badje stop kwijt zijn, om zo het ganse badje weg te doen. We komen het allemaal tegen en gelukkig is de markt hierop voorzien.

Wij verkopen losse dopjes die passen op het opla badje. Je hoeft dus zelf niet te gaan knoeien met wijnfles kurken of andere afschroefbare doppen. Via onze website heb je snel een nieuwe in huis en kan je baby weer zorgeloos gaan badderen.