Opla badje kopen

Als er wel iets leuk is voor de kleine drommel is het een Opla badje. Een leuk krukje wat je kan vullen met lauw water. Ook als je geen bad hebt kan het kindje fijn met water spelen. Het is stabiel, veilig, goed voor de ontwikkeling en overal te plaatsen.

Opla badje antraciet

Naast Opla badje antraciet is de OKbaby douchezit ook in de kleuren munt, oranje, pastel taupe, pastel fuchsia, pastel turquoise, pastel licht roze, lichtblauw, en wit te verkrijgen. Bij zo’n lijst moet toch de goede kleur te vinden zijn. Het Opla badje is stijlvol ontworpen en veilig. En dit omdat het stabiel staat. Het is te plaatsen in de badkamer op de douchevloer, het terras in de achtertuin, op het balkon of waar dan ook. Het is ook mee te nemen naar bijvoorbeeld een camping. Zolang je maar de mogelijkheid hebt om het met lauw water te vullen.

Klik hier voor onze actuele kleuren

Het is goed voor de ontwikkeling van de kleine dreumes. Een kleintje voelt zich altijd fijn in het water, het kind gaat meer bewegen wat het ontwikkelen van de oog hand coördinatie ten goede komt. Dit wordt versterkt als er speelgoed in de OKbaby douchezit rond drijft. Het kind zal dan niet alleen maar de handige grepen aan de zijkant gebruiken en af en toe met de handjes op het water slaan. Het zal het speelgoed ook pakken. En dat is die ontwikkeling van de oog hand coördinatie.

Okbaby douchezit

Een Opla badje kopen is niet alleen een goede investering in de ontwikkeling. De kleine voelt zich ook veilig in het water. Kort daarvoor, dus voor de geboorte, verbleef het immers in het water; gevoelsmatig is het weer een beetje terug. Dit verklaart ook waarom de ontwikkeling van het kind dan zulke sprongen maakt. Een kind ontwikkelt zich het snelste in een vertrouwde omgeving waar het zich veilig voelt. Natuurlijk ziet het kind het gevaar van water niet in. Er moet dus toezicht gehouden worden als het kind in de Okbaby douchezit bezig is. Maar dat zal geen probleem zijn; er naar kijken is puur genieten. En zo heeft iedereen plezier van het Opla badje.