Vanaf welke leeftijd?

Leuk voor de zomer; de dreumes zijn of haar eigen zwembadje. Het opla badje vanaf welke leeftijd doet er niet toe. Het verdriet is meer dat grote mensen er niet inpassen; als volwassene kun je alleen maar jaloers toekijken hoe de kleine zich zit te vermaken in bijvoorbeeld het Opla badje antraciet.

Praktisch en mooi

Het Opla badje is in vele kleuren verkrijgbaar. Het Opla badje antraciet is mooi, maar ook de OKbaby munt, oranje, pastel taupe, pastel fuchsia, pastel turquoise, pastel roze lichtroze, lichtblauw en de OKbaby wit. Daar moet toch jouw lievelingskleur tussen zitten.

Er is keuze genoeg. En welke kleur je kiest maakt niet uit; allen zijn praktisch, staan super stabiel, zijn makkelijk schoon te maken en overal te plaatsen. En met overal; zodra er maar een kraan is om het Opla badje met lauw warm water te vullen is het goed. In de badkamer, zelfs in de douchecabine, in de keuken, op het balkon, in de tuin; het maakt niet uit, overal staat het net zo stabiel. Het kindje kan er in zitten en zal zich met veel plezier ontwikkelen. Denk aan het ontwikkelen van de oog hand coördinatie door speeltjes die in het water ronddrijven te pakken. Kleintjes voelen zich ook thuis in het water, de grote mensen vergeten vaak dat zij kort daarvoor, voor de geboorte, permanent in het water zaten.

Nu moet er wel toezicht gehouden worden, maar een dreumes of peuter in zijn of haar badje zien spelen bekijk je met veel plezier. Toezicht houden is dus geen straf.

Wat wel een straf is, is dat Opla badje vanaf welke leeftijd; wat meer tot welke leeftijd is. Helaas voor al die papa’s en mama’s OKbaby badjes zijn er niet voor grote mensen; je kan alleen maar toezien hoe het kind plezier heeft. Jijzelf past er niet meer in.