Babybadje

Dat kan met het opla badje – roze en opla badje antraciet. Ideaal voor speelplezier in de tuin of voor woningen waar weinig ruimte is voor een bad maar waar je je kind toch de ervaring van een badje wenst te geven. Wist je dat een bad sessie een geïrriteerd huidje kan helpen wanneer je een verzorgende essentiële olie in het water stopt? Ook schijnt een relaxt moment in het bad te helpen voor een betere nachtrust. Mogelijkheden tot verlichting van luieruitslag, heerlijk als een blok in slaap vallen of gewoon lekker spelen met badeendjes en waterspeelgoed; de opla badjes zijn ontzettend veelzijdig.

Lekker badderen waar en wanneer je kindje maar wilt!

Dit specifieke badje onderscheid zich van andere kinderbadjes omdat dit badje de mogelijkheid bied voor je kindje om recht op te zitten en te genieten van bewegingsvrijheid. Het opla badje kan door zijn handige afmetingen op vrijwel elk oppervlak gebruikt worden. Het badje is zeer stabiel, de lengte is 41 centimeter, de breedte 63 centimeter, de hoogte 61 centimeter en het zitje weegt maar 2800 gram en is dus makkelijk te verplaatsen. Perfect dus voor in de douche cabine om te badderen terwijl mama of papa doucht, of zelfs om mee te nemen naar het strand of het park; de mogelijkheden zijn eindeloos. Het badje is geschikt voor een kindje van 15 tot 36 maanden met een maximum gewicht van 25 kg en de zitting in het badje is speciaal ontwikkeld voor de lichaamsbouw van kindjes.

Vul het badje eenvoudig met water onder de douche of onder een kraan en laat hem makkelijk weer leeg lopen via de aftapsleutel. Er zit een markering aan de binnenkant van het zitje die aangeeft wat het maximum waterniveau is om de veiligheid van je kindje te garanderen.

Het opla badje – roze heeft een vrolijke en schattige uitstraling en het opla badje antraciet heeft een strakke en moderne uitstraling; beide zitjes zijn even gebruiksvriendelijk. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?!