Opla badje ervaring

Eindelijk bestaat nu het ideale badje voor de baby of dreumes. Het is degelijk, staat goed stabiel en het is makkelijk. Wij kunnen via onze online shop het opla badje vlot uit voorraad leveren. Het enige lastig is de kleurkeuze. Opla badjes zijn leverbaar in vele kleuren.

Lees hieronder alle reviews!

Oplabadje.nl
149 beoordelingen
onafhankelijk geverifieerd
Winkelwaardering 4.43 / 5
Productwaardering 4.67 / 5

Bewezen en beproefd

Dat een baby of dreumes zich geweldig voelt in water is een bekend gegeven. Het is wetenschappelijk ook bewezen dat het weldadig is, dat het kleine wereldburgertje zich terugbrengt naar de periode van voor de geboorte, toen de baby zich permanent in het water begaf. Dat water ook gevaar is, beseft de kleine niet. Het is daarom van belang dat het veilig is. Bekijk het product, zie hoe stabiel het moet staan. Beleef het opla badje ervaring; zie het kleintje genieten, zichtbaar geeft de situatie geborgenheid. Het is bewezen, het is beproefd, het is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind.

OKbaby douchezit

Het gebruik is simpel. Dit geldt ook voor schoonmaken en schoon houden. Je plaatst het Opla badje waar je wil. In de badkamer, in de keuken, of in de zomer buiten. Het is eenvoudig mee te nemen naar de camping, strand of zwembad. Plaats de douchezit of Opla badje op een stabiele ondergrond, vul het met lauw water, en plaats de baby of dreumes erin. Je zal zelf het Opla badje ervaring waarnemen, de kleine vindt het fijn, voelt zichzelf goed. Misschien houdt het zich vast aan de grepen aan zijkant, misschien gaat het spelen met wat er in het Opla badje rond drijft aan speelgoed. Bij een kleintje in het water is het altijd van belang dat je toezicht houdt. Maar toezicht houden doe je met veel plezier, dus dat is geen zware opgave. De enige zware opgave die er wel is, staat al in het intro; de keuze van de juiste kleur Opla badje.

  1. Edwin de Jong schreef:

    Fijne service, snel geleverd en precies wat ik nodig had!

  2. Vicky schreef:

    Wat een leuke site en snel geleverd, volgende keer zeker weer!
    Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *